Lokasjoner

Bulkterminal 

Saltimports bulkterminal på Filipstad leverer veisalt til kunder på hele Østlandet. Anlegget er tilgjengelig og selvbetjent 24 timer i døgnet. Ta kontakt for å opprette kundekonto.

 

Adresse:

Filipstadveien 15

0250 Oslo 

 

 

Ved Sjursøya har Saltimport sin stykkgodsterminal for storsekk 1000kg og pallervarer, 25kg sekker. Vi leverer veisalt, fôrsalt, industrisalt, matvaresalt, kalsiumklorid, magnesiumklorid og salttabletter til kunder på hele Østlandet.

 

Adresse:

Skur 92

Kongshavnveien

0193 Oslo

Åpne i Google Maps

Saltimports terminal på Vanna er verdens nordligste bulkterminal for salt. Vi leverer primært salt og sukker/saltblanding til fiskeriindustrien, men også matsalt, fôrsalt og veisalt til kunder i hele Nord-Norge. Ta kontakt for å bli registrert som kunde hos Saltimport.

 

Adresse:

Vannavalen

9135 Vannvåg

Åpne i Gule sider Kart

Saltimports terminal i Ålesund er Norges mest moderne terminal for fiskerisalt og matsalt. Fra Ålesund leverer vi salt til fiskeriindustrien, næringsmiddelindustrien, til vannbehandling og veimarkedet på hele Nordvestlandet. Vi leverer salt i bulk, 1000kg sekker og 25kg sekker. Vi kan pakke egne storsekker med tilpasset vekt og emballasje etter dine behov.  

 

Adresse:

Flatholmvegen 1

6002 Ålesund

Åpne i Google maps

Saltimports terminal i Bergen leverer veisalt, industrisalt, fôrsalt, fiskerisalt og matvaresalt til kunder på hele Vestlandet. Saltet leveres i bulk, 1000kg storsekk og 25kg sekker. Vi kan også pakke storsekker med mengden som er tilpasset dine behov.

 

Adresse:

Sandviksboder 77

5035 Bergen

Åpne i google maps

Saltimports terminal i Trondheim leverer veisalt, fiskerisalt, fôrsalt, matvaresalt, salttabletter, magnesiumklorid, kalsiumklorid og saltlake til kunder i hele Midt-Norge. Vi har både betjent og selvbetjent anlegg for lake og bulksalt med tilgang for registrerte kunder. Ta kontakt for å bli registrert som kunde.

 

Adresse:

Kobbesgate 16

7042 Trondheim

Åpne i Google maps

Hovedkontor

  • Administrasjon Bergen - Sandviksveien 62, 5035 BERGEN
  • + 47 55 33 24 00
  • salt@salt.no
© 2016 Saltimport All Rights Reserved.

Search